Mamă şi fiică, mumificate. Au fost găsite rămăşiţe ale unor ritualuri ezoterice

O mamă şi fiica ei au fost găsite mumificate în locuinţa lor din Roma. În spatele acestei poveşti s-ar putea ascunde o realitate macabră, legată de o sectă şi de ritualuri ezoterice periculoase.

6470 afișări
Imaginea articolului Mamă şi fiică, mumificate. Au fost găsite rămăşiţe ale unor ritualuri ezoterice

Luana şi mama sa, găsite mumificate. FOTO occhionotizie.it

Cele două femei au fost găsite în proces de descompunere pe 19 ianuarie.

Este vorba de Luana Costantini, în vârstă de 54 de ani, şi de mama sa, Elena Bruselles, o fostă asistentă medicală în vârstă de 83 de ani care suferea de Alzheimer şi care ar fi murit cu aproape o lună mai devreme decât fiica sa.

Potrivit martorilor, Luana Costantini, în vârstă de 54 de ani, şi-a pierdut cunoştinţa după un ritual de invocare de Halloween. Lovitura finală ar fi fost sfârşitul relaţiei cu liderul unei secte şi moartea mamei sale, cu o lună mai devreme.

Pe reţelele de socializare, Luana, care îşi pierduse locul de muncă de asistent medical din cauza atitudinii împotriva vaccinului Covid, a împărtăşit iniţiativele "fraţilor şi surorilor" din Cubytrix, o "comunitate paranormală". Pe pagina sectei se găseau cursuri de magie, tantra neagră, precum şi anunţuri pentru şedinţe de spiritism.

Femeia nu mai avea relaţii cu sora şi fratele ei de când intrase în relaţie cu "şamanul" sectei, conform tgcom24.

Fondatorul Cubytrix, care se numeşte Shamano Shekhinà Shekhinà, alias Paolo Rosafio, ar fi fost iubitul Luanei. El nu este anchetat, dar anchetatorii vor să afle care a fost ultima dată când a fost cu femeia, cu puţin timp înainte de Crăciun. Potrivit vecinilor, în acele zile Risafio obişnuia să iasă singur la cumpărături, explicând că Luana era deprimată şi, într-o ocazie, a spus chiar că a surprins-o plimbându-se în halat şi desculţă, conform La Repubblica.

O prietenă a Luanei a povestit pentru La Repubblica cum femeia s-a izolat după un ritual de evocare în noaptea de Halloween: "În lumea ezoterică multă lume îl cunoaşte, este un ritual de mulţumire şi de sacrificiu, considerat un fel de trecere în lumea morţilor. Din acea zi, Luana se schimbase. Nu mai mânca, clănţănea din dinţi cu furie. Rămasă complet singură cu o mamă bolnavă de care nu putea să aibă grijă, femeia ar fi folosit pensia mamei sale pentru a cumpăra droguri până când a leşinat".

Este şi ipoteza avansată de un prieten care o cunoştea cel mai bine şi care îi fusese oaspete pentru o vreme, pe când era încă partenera „şamanului”.

În locuinţă, anchetatorii au găsit rămăşiţele unui ritual ezoteric: lumânări, tunici, formule magice şi mesaje sataniste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici