Marea Britanie a confirmat alte 4 cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Victimele au fost pasageri pe nava Diamond Princess

  • Patru noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în Marea Britanie, potrivit BBC
  • Bilanţul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 a ajuns, astfel, la 13
  • Cele patru persoane au fost printre pasagerii aflaţi la bordul vasului Diamond Princess
3052 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie a confirmat alte 4 cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Victimele au fost pasageri pe nava Diamond Princess

Sursa: Profimedia Images

Cei patru oameni făceau parte din grupul de 30 de britanici şi doi cetăţeni irlandezi care au fost la bordul navei Diamond Princess din Japonia, a spus şeful Spitalului Arrowe Park din Wirral.

Aceştia au început perioada de 14 zile de carantină, după ce au fost transferaţi la secţia de boli infecţioase.

Duminică, peste 100 de britanici salvaţi din China şi-au încheiat perioada de carantină la Milton Keynes.

Departamentul de Sănătate a spus că „o evaluarea riscului de contagiune a bolii” a fost efectuată înainte de repatrierea, sâmbătă, cu avionul din Japonia. Oficialii din sănătate au adăugat că nimeni de la bordul aeronavei nu a prezentat simptome ale coronavirusului.

Şeful de la Wirral University Teaching Hospital, Janelle Holmes, a reasigurat personalul medical că „lucrurile decurg ca de obicei”.

„Când au ajuns aseară oamenii, am oferit informaţii exacte legate de prevenirea răspândirii epidemiei. Acesta lucru l-am făcut ca să reduce şansele de răspândire a infecţie”, a explicat Holmes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici