Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală: Lukashenko are rolul de fiu, iar Putin este tatăl atotputernic, gata să-i ia jucăria preferată

  • Limbajul non-verbal arată un Lukashenko servil şi un Putin stăpân pe situaţie
  • Relaţia Putin-Lukashenko este descrisă ca una dintre tată şi fiu
  • Întreaga poziţie a preşedintelui Belarusului cerea ajutor de la Putin
2581 afișări
Imaginea articolului Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală: Lukashenko are rolul de fiu, iar Putin este tatăl atotputernic, gata să-i ia jucăria preferată

Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală: Lukashenko are rolul de fiu, iar Putin este tatăl atotputernic, gata să-i ia jucăria preferată

Ştii că 93 la sută din mesajul pe care-l transmiţi este non-verbal şi doar 7 la sută transmiţi prin cuvinte? Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală, a văzut imaginile de la întâlnirea lui Alexandr Lukashenko şi Vladmir Putin şi a interpretat gesturile celor doi.

Expertul a văzut un Lukashenko foarte emotiv, ajuns însă într-o situaţie inconfortabilă. Marius Marinoff descrie relaţiea dintre cei doi ca una de tip tată-fiu. Lukashenko are rolul de fiu, iar Putin este tatăl atotputernic, gata să-i ia jucăria preferată.

Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală: Lukashenko este îndreptat spre Putin, strâns, de-a dreptul aproape ghemuit, cu toate că este un om cu o statură mare, şi stă într-o parte a scanunului, îndreptat cu tot corpul către Putin, ceea ce ne arată din nou interesul major şi nevoia de ajutor acerb pe care o are faţă de acesta. Se vede un moment în care Lukashenko îşi ţine mâinile încrucişate, dar degetele fac o mişcare foarte mică. Este acest gest care nu face decât un singur lucru: este un gest de conforting, adică un gest de mângâiere exect cum te mângâie mama când eşti mic în momentul în care te simţi într-o poziţie nesigură şi încerci să te linişteşti. Am văzut un Putin complet deschis, complet relaxat. Picioarele larg deschise, expunându-şi părţile intime fără nici un fel de problemă, ceea ce ne arată un lucru cu care Putin ne-a obişnuit şi anume foarte multă încredere de sine. Faptul că este într-un mediu sigur, un mediu în care se simte el stăpân pe situaţie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici