Măsuri sporite în Israel: Oamenii nu au voie să iasă din case decât dacă este „absolut necesar”

Guvernul a extins, marţi, restricţiile asupra populaţiei israeliene, deoarece numărul cazurilor cu coronavirus a crescut la 337. Premierul Benjamin Netanyahu a promis că numărul persoanelor testate pentru această infecţie va creşte foarte mult în următoarea perioadă, conform Jerusalem Post.

1554 afișări
Imaginea articolului Măsuri sporite în Israel: Oamenii nu au voie să iasă din case decât dacă este „absolut necesar”

Măsuri sporite în Israel: Oamenii nu au voie să iasă din case decât dacă este „absolut necesar”

„Am început astăzi să folosim tehnologia digitală care îi detectează pe cei care vin în contact cu pacienţii cu coronavirus. Îi vom trimite pe aceşti oameni în izolare. Ei vor fi în număr mare. Izolarea nu este o recomandare - este obligatorie şi o vom aplica fără compromisuri”, a declarat Netanyahu, citat de publicaţia amintită.

De asemenea, el s-a angajat să crească semnificativ numărul de persoane testate pentru coronavirus. Liderul israelian a spus că se aşteaptă să fie făcute între 3.000 şi 5.000 de teste pe zi, comparând Israelul cu Coreea de Sud, unde 15.000 de oameni sunt testaţi zilnic.

Primul ministru a mai spus că au fost achiziţionate 1.000 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor.

„Mă bucur să raportez că, deocamdată, nu a murit niciun israelian. Cer disciplină şi responsabilitate. Toate aceste etape nu vă vor ajuta dacă nu există disciplină şi responsabilitate din partea dumneavoastră. Pot spune cu tristeţe că există mulţi dintre voi care încă nu înţeleg nivelul pericolului cu ​​care ne confruntăm. Aceasta nu este o joacă a copiilor, aceasta este o problemă de viaţă sau de moarte”, a adăugat Netanyahu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
israel,
coronavirus,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici