McCain, comparat cu Hitler în timpul unui concert al Madonnei (Video)

Echipa de campanie a candidatului republican la alegerile prezidenţiale din SUA, John McCain, a protestat vehement duminică faţă de un spectacol al Madonnei, în care îl compara pe senatorul de Arizona cu Adolf Hitler şi cu preşedintele statului Zimbabwe, Robert Mugabe.

11 afișări
Imaginea articolului McCain, comparat cu Hitler în timpul unui concert al Madonnei (Video)

Madonna (Imagine: Mediafax/AFP)

"Comparaţiile sunt scandaloase, inaccpetabile şi de natură să divizeze", a declarat purtătorul de cuvânt al lui McCain, Tucker Bounds, într-un comunicat citat de Fox News.

"Aceasta demonstrează foarte clar că atunci când este vorba să-l susţină pe Barack Obama, prietenii săi celebrităţi mondiale nu ezită să recurgă la denigrări şi atacuri inacceptabile", a spus el.

În timpul unui concert la Cardiff, în cadrul turneului mondial "Sticky and sweet", cântăreaţa, foarte cunoscută şi pentru că l-a atacat în trecut pe preşedintele republican George W. Bush, a interpretat piesa "Get Stupid", în timp ce pe fundal se succedau imagini cu o serie de locuri distruse, iar apoi fotografii ale lui Hitler, Mugabe şi McCain.

Get Stupid

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici