Medvedev, plictisit de moarte de miniştrii care vorbesc numai despre realizări, evitând problemele

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, le-a spus membrilor guvernului că este plictisit de moarte de rapoartele care abundă de realizări, dar evită să menţioneze şi problemele, potrivit publicaţiei Kommersant, citate de Bloomberg.

20 afișări
Imaginea articolului Medvedev, plictisit de moarte de miniştrii care vorbesc numai despre realizări, evitând problemele

Medvedev, plictisit de moarte de miniştrii care vorbesc numai despre realizări, evitând problemele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medvedev a arătat, la o reuniune privind planurile naţionale prioritare, că proiectele prezentate drept succese de către ministrul Dezvoltării, Viktor Basargin, au fost începute înainte de venirea sa la preşedinţie, în 2008.

Şi ministrul Agriculturii, Ielena Skrinnik, a fost criticat pentru că şi-a început raportul cu informaţii pozitive.

Preşedintele a ironizat-o pe Skrinnik, în privinţa necesităţii Academiei ruse pentru agricultură, în cazul în care instituţia nu se va concentra pe ştiinţe aplicate.

"Ce se studiază acolo? Problema vieţii în univers?", a spus Medvedev.

Viitoarele întâlniri referitoare la proiectele naţionale vor avea un format diferit, urmând să fie discutate doar două, trei rapoarte, cu teme concrete, a arătat preşedintele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici