Membră a armatei israeliene a fost rănită într-un atac comis în Cisiordania

  • O membră a armatei israeliene a fost rănită într-un atac comis de un islamist palestinian.
  • Incidentul a avut loc în apropierea Bazei militare Nevo din Cisiordania.
  • Autorul atacului a fost capturat de armata israeliană.
306 afișări
Imaginea articolului Membră a armatei israeliene a fost rănită într-un atac comis în Cisiordania

Sursa foto: Profimedia

O membră a armatei israeliene a fost rănită prin înjunghiere, joi, într-un atac comis de un islamist palestinian, în Cisiordania, afirmă surse militare israeliene citate de cotidianul The Jerusalem Post.

Atacul a avut loc în apropierea Bazei militare Nevo, situată în Valea Iordanului.

Un islamist palestinian a atacat o membră a armatei israeliene şi i-a furat arma. A fost capturat după câteva minute de militari israelieni.

Victima a suferit răni moderate în urma atacului.

Armata israeliană anchetează circumstanţele producerii incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici