Mesaj de ultimă oră venit din Franţa: România ar putea fi rută importantă pentru transportul cerealelor

Franţa lucrează la un sistem care să permită transportul terestru al cerealelor ucrainene, în urma retragerii Moscovei din acordul privind coridoarele maritime, a declarat ministrul francez al Agriculturii, Marc Fesneau, la postul de radio Rmc.

2279 afișări
Imaginea articolului Mesaj de ultimă oră venit din Franţa: România ar putea fi rută importantă pentru transportul cerealelor

Mesaj important din Franţa: România ar putea fi rută importantă pentru transportul cerealelor

„Munca pe care trebuie să o facem la nivel european, am discutat adesea, este să înţelegem că, dacă nu poate trece prin Marea Neagră, coridorul poate trece prin rute terestre”, a specificat ministrul.

În acest sens, oficialul a indicat România şi Polonia ca ţări de tranzit pentru scoaterea grâielor din Ucraina.

„Continuăm să lucrăm pentru un sistem care să nu ne lase la mâna lui Vladimir Putin”, a adăugat Fesneau, explicând că a discutat deja problema cu alte ţări din UE, inclusiv cu Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici