Mesajul Maiei Sandu după ce a câştigat alegerile din Republica Moldova: „Victoria este a oamenilor care vor o ţară corectă”

  • Republica Moldova şi-a desemnat conducătorul politic sau mai bine zis, conducătoarea.
  • Maia Sandu a oferit un prim discurs după rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale.
  • Aceasta spune că ţara are multe de schimbat şi construit.
926 afișări
Imaginea articolului Mesajul Maiei Sandu după ce a câştigat alegerile din Republica Moldova: „Victoria este a oamenilor care vor o ţară corectă”

Mesajul Maiei Sandu după ce a câştigat alegerile din Republica Moldova: „Victoria este a oamenilor care vor o ţară corectă”

Maia Sandu a câştigat alegerile prezidenţiale în Republica Moldova, devenind astfel prima femeie care ocupă această funcţie în ţară. Oponentul său, Igor Dodon, şi-a recunoscut parţial înfrângerea, anunţând că va contesta votul în anumite regiuni.
 
Noul preşedinte a oferit un prim discurs luni, făcând apel la cetăţeni să contribuie la binele ţării, prezentând totodată câteva puncte-cheie de pe agenda sa de lucru. „Victoria de astăzi este victoria oamenilor care vor o ţară corectă, a celor care vor să obţină succese. Unitatea care a învins astăzi ne va ghida şi în anii care urmează”, a declarat prima femeie preşedinte a Republicii Moldova. 
 
Mandatul nu este un privilegiu sau un premiu, ci o responsabilitate, arată noul şef de stat, care spune că urmează „4 ani de muncă asiduă pentru a reconsolida instituţiile statului”. 

Ce îşi propune Maia Sandu pentru Republica Moldova

  • Oprirea furtului banilor publici
  • Stoparea corupţiei
  • Sprijinirea antreprenorilor
  • Sprijinirea grupurilor vulnerabile în contextul pandemiei 
  • Sprijinirea economiei
 
Campania care s-a încheiat a fost o campanie murdară, mai spune noul preşedinte al Republicii Moldova. „Votul de azi este un semnal că societatea noastră se poate solidariza şi accepta schimbarea. Am văzut spiritul patriotic pozitiv şi ştiu că se poate”. 
 
Maia Sandu a declarat că îşi doreşte ca Republica Moldova să nu mai fie asociată cu sărăcia, corupţia şi emigrarea şi că va lucra mult pentru a schimba aceste aspecte.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici