Mesajul scris de ruşi pe dronele kamikaze lansate astăzi asupra Kievului

Atacul efectuat asupra capitalei Ucrainei este un răspuns la distrugerea pricinuită la o bază aeriană militară din Rusia, reiese din mesajul scrijelit de invadatori pe drone.

10331 afișări
Imaginea articolului Mesajul scris de ruşi pe dronele kamikaze lansate astăzi asupra Kievului

Mesajul scris de ruşi pe dronele kamikaze lansate astăzi asupra Kievului

Pe una dintre drone erau inscripţionate cuvintele: „Pentru Ryazan!!!”.

Una dintre dronele kamikaze lansate în această dimineaţă în atacul rusesc asupra Kievului era marcată „Pentru Ryazan!!!”, mesaj scris în limba rusă.

Purtătoarea de cuvânt a serviciilor de salvare ale capitalei, Svitlana Vodolaga, a declarat pentru postul ucrainean Hromadske, scrie The Guardian, care publică două fotografii cu fragmentele dronei infracţionate, imagini surprinse de un canal neoficial Telegram.

Pe 5 decembrie, o bază aeriană militară rusă din oraşul Ryazan, în vestul ţării, a fost atacată. Potrivit Ministerului rus al Apărării, trei soldaţi au fost ucişi în atac şi un bombardier rusesc Tu-95 - folosit pentru a ataca Ucraina - a fost avariat.

Kievul nu şi-a revendicat niciodată în mod oficial responsabilitatea pentru atac, dar Forţele Ucrainene de Apărare Aeriană au publicat imagini ale consecinţelor cu legenda: „Ryazan. Odihnească-se în pace”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici