Mihail Kasianov încă speră că va putea candida la prezidenţialele Rusia

Fostul premier rus Mihail Kasianov a declarat joi că încă se aşteaptă să fie candidat la alegerile prezidenţiale din martie, deşi Comisia electorală a anunţat că are motive pentru a-l descalifica din cursă.

1 afișare
Imaginea articolului Mihail Kasianov încă speră că va putea candida la prezidenţialele Rusia

Mihail Kasianov încă speră că va putea candida la prezidenţialele Rusia

Întrebat cu privire la comentariile secretarului Comisiei electorale, conform cărora nu dispune de cele două milioane de semnături valide necesare pentru a fi înscris în cursă, din cauza unor presupuse fraude, Kasianov a insistat că "este o simplă propagandă (afirmaţia) că semnăturile nu sunt reale".

"Acesta nu este un motiv pentru a nu înregistra candidatura şi aştept sâmbătă o decizie pentru înregistrare", a adăugat el, aflat la Bruxelles pentru o reuniune cu membrii liberali ai Parlamentului European.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici