Mihail Saakaşvili vine în România

Preşedintele Georgiei, Mihail Saakaşvili, va efectua o vizită în România în primăvară, potrivit purtătorului de cuvânt al preşedinţiei, Manana Manjgaladze, citat de Georgian Times, în ediţia electronică.

30 afișări
Imaginea articolului Mihail Saakaşvili vine în România

Mihail Saakaşvili vine în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Manjgaladze a făcut o declaraţie privind agenda încărcată a lui Saakaşvili, care îl împiedică să participe la Conferinţa internaţională de la Munchen. Prim-ministrul polonez urmează să sosească la Tbilisi în viitorul apropiat, iar vizita adjunctului secretarului american de Stat este de asemenea aşteptată.

Vizite în România şi Franţa sunt programate pentru această primăvară, potrivit oficialului georgian. În plus, Saakaşvili a fost invitat de preşedintele american Barack Obama să participe la summitul pe tema neproliferării armelor nucleare, din luna aprilie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici