Mii de oameni au protestat în Berlin. Demonstranţii nu sunt de acord cu înarmarea Ucrainei împotriva Rusiei

  • Mii de protestatari au mărşăluit în Berlin
  • Oamenii s-au adunat împotriva înarmării Ucrainei
  • Prezenţa forţelor de ordine în număr mare a fost necesară pentru a asigura paza evenimentului
182 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni au protestat în Berlin. Demonstranţii nu sunt de acord cu înarmarea Ucrainei împotriva Rusiei

Sursa foto: Profimedia

Peste 10000 de oameni au protestat sâmbătă în Berlin împotriva înarmării Ucrainei în războiul său cu Rusia. Mai multe echipaje de poliţie au fost alocate pentru a menţine ordinea.

Organizat de un politician german de stânga proeminent, protestul are loc la o zi după aniversarea unui an de la invazia Ucrainei de către Rusia. Momentul a adus cu sine promisiuni de mai multe arme de la aliaţii occidentali, noi sancţiuni împotriva Rusiei şi manifestări de sprijin pentru Kiev de pe tot globul.

"Facem apel la cancelarul german să oprească escaladarea livrărilor de arme. Acum!... Pentru că fiecare zi pierdută costă până la 1.000 de vieţi în plus - şi ne aduce mai aproape de al treilea război mondial", susţin organizatorii protestului.

„Revolta pentru pace” a fost organizată parţial de Sahra Wagenknecht, membru al partidului de stânga Die Linke din Germania.

Germania, împreună cu Statele Unite, sunt unul dintre cei mai mari furnizori de arme pentru Ucraina de la începutul conflictului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici