Ministrul de Externe din Rusia face o vizită în Coreea de Nord

Ministrul de Externe din Rusia, Serghei Lavrov, a ajuns miercuri în Coreea de Nord pentru a discuta despre intensificarea cooperării dintre cele două ţări, potrivit Reuters.

228 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Externe din Rusia face o vizită în Coreea de Nord

Ministrul de Externe din Rusia face o vizită în Coreea de Nord

Ministrul de externe al lui Putin, care a mai vizitat Coreea de Nord în 2018, va purta discuţii cu omologul său nord-coreean.

Vizita de două zile a lui Lavrov are loc la o lună după ce liderul nord-coreean Kim Jong Un a făcut o călătorie în Rusia, în timpul căreia l-a invitat pe preşedintele rus, Vladimir Putin, la Phenian.

Cei doi lideri au discutat atunci despre cooperarea militară, inclusiv despre programul de sateliţi al Coreei de Nord şi războiul din Ucraina.

Experţii cred că vizita lui Lavrov va pregăti terenul pentru vizita lui Putin la Phenian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici