Ministrul german de Externe: "Iranul se joacă cu focul”. Reacţia Germaniei după anunţurile Iranului cu privire la acordul nuclear

Ultimele acţiuni ale Iranului pun în pericol revenirea Statelor Unite la acordul nuclear, a avertizat joi ministrul german de externe Heiko Maas.

7632 afișări
Imaginea articolului Ministrul german de Externe: "Iranul se joacă cu focul”. Reacţia Germaniei după anunţurile Iranului cu privire la acordul nuclear

Ministrul german de Externe: "Iranul se joacă cu focul”. Reacţia Germaniei după anunţurile Iranului cu privire la acordul nuclear

„Cu cât se aplică mai multă presiune, cu atât devine mai dificilă găsirea unei soluţii politice”, a spus Maas.

Discuţiile „sunt în mod semnificativ complicate în acest moment, deoarece Iranul evident nu caută descaladarea, ci escaladarea - şi se joacă cu focul”.

Iranul a declarat luni că va bloca inspecţiile rapide ale organului de supraveghere nucleară al ONU începând cu săptămâna viitoare dacă celălalte părţi ale acordul nuclear din 2015 nu îşi respectă obligaţiile, o provocare la adresa speranţelor preşedintelui american Joe Biden de a reînvia acordul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici