Ministrul ucrainean de Externe îi sfătuieşte pe negociatori să nu mănânce şi să nu bea nimic

Dmytro Kuleba, ministrul ucrainean de Extene, a avertizat oamenii să nu „mănânce sau să bea” atunci când negociază cu Rusia, în contextul discuţiilor despre posibila otrăvire chimică a miliardarului rus Roman Abramovici.

1153 afișări
Imaginea articolului Ministrul ucrainean de Externe îi sfătuieşte pe negociatori să nu mănânce şi să nu bea nimic

Rusia şi Ucraina vor purta marţi primele discuţii de pace faţă în faţă din ultimele două săptămâni.

„Îi sfătuiesc pe toţi cei care merg la negocieri cu Federaţia Rusă să nu mănânce sau să bea nimic. Şi, de preferinţă, să evite să atingă orice suprafaţă. Asta la prima mână”, a spus Kuleba, potrivit Sky News.

„În al doilea rând, toate aceste poveşti - cineva a auzit ceva undeva, nişte surse - acum există o mulţime de acest gen, pentru că toată lumea este însetată de ştiri, de senzaţii”, a mai spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici