Mişcarea Occupy Wall Street: Poliţiştii au descoperit arme în Parcul Zuccotti din New York

Mai mule arme au fost descoperite în parcul Zuccotti din New York, după ce protestatarii din cadrul mişcării Occupy Wall Street au fost evacuaţi de poliţie săptămâna trecută, au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate pentru Fox News.

360 afișări
Imaginea articolului Mişcarea Occupy Wall Street: Poliţiştii au descoperit arme în Parcul Zuccotti din New York

Mişcarea Occupy Wall Street: Poliţiştii au descoperit arme în Parcul Zuccotti din New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Personalul angajat de proprietarii parcului, Brookfield Properties, să cureţe mizeria lăsată în urmă de protestatari a anunţat că a descoperit diverse cuţite, inclusiv de bucătărie, şi alte instrumente care ar fi putut fi folosite în violenţe, în straturile de flori din spaţiul public, potrivit oficialilor.

"Noi (NYPD) nu am luat armele, serviciile de securitate sunt cele care le-au luat", a declarat un ofiţer de rang înalt, sub acoperirea anonimatului.

Oficialii din cadrul NYPD susţin că au găsit doar un cuţit îngropat într-un strat de flori.

O moţiune a unui tribunal privind curăţarea parcului şi depusă de viceprimarul Cas Halloway săptămâna trecută menţiona că diverse obiecte care "pot fi folosite ca arme" au fost văzute asupra protestatarilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici