Modul inedit în care paraşutiştii îndeamnă americanii să meargă la vot

  • Mai sunt câteva zile până la alegerile prezidenţiale din SUA
  • Un grup de paraşutişti îndeamnă americanii să iasă la vot
  • Un număr record de americani au votat deja
323 afișări
Imaginea articolului Modul inedit în care paraşutiştii îndeamnă americanii să meargă la vot

Modul inedit în care paraşutiştii îndeamnă americanii să meargă la vot

America se apropie de sfârşitul maratonului electoral Trump- Biden. Cu o săptămână înainte de ziua alegerilor, în SUA s-a ajuns la un record istoric de voturi anticipate, respectiv 58 de milioane.

Un grup de paraşutişti, a îndemnat populaţia să iasă la vot într-un mod inedit. S-au lansat din avion şi au format în aer cuvântul VOTE (n.r. Votaţi).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alabama, Pennsylvania, Wyoming, Virginia, Minnesota and South Dakota—you’re in luck—early voting is underway! Don’t pull your ripcord too late. ♥️ . 🪂: @whenweallvote

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Sep 19, 2020 at 6:53pm PDT

Filmarea cu mesajul aerian, urmăreşte să le transmită americanilor să îşi deschidă paraşuta la timp, pentru că sunt pe ultima sută de metri.

Se aşteaptă până la sfârşitul alegerilor, înregistrarea un număr record, mai mare de 150 de milioane de voturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici