Momentul în care un şerif american se alătura protestatarilor din SUA: "Hai să mergem cu toţii". Reacţia oamenilor: VIDEO

  • Chris Swanson, un şerif american din statul Michigan, s-a alăturat protestatarilor pentru a-i determina să manifesteze paşnic
  • "Hai cu noi, hai cu noi!", au scandat oamenii
  • Nu la fel s-a întâmplat şi în alte oraşe americane, unde au avut loc violenţe şi lupte de stradă
1771 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un şerif american se alătura protestatarilor din SUA: "Hai să mergem cu toţii". Reacţia oamenilor: VIDEO

Momentul în care un şerif american se alătura protestatarilor: "Hai să mergem cu toţii". Reacţia oamenilor: VIDEO

Peste 40 de oraşe americane au fost scena unor violenţe deosebit de grave în weekend, ca urmare a incidentului soldat cu moartea lui George Floyd. Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva rasismului, sub sloganul "Black Lives Matter".

Şerif din Michigan s-a alăturat protestatarilor

Christ Swanson, un şerif din Genesee County, Michigan, s-a alăturat protestatarilor pentru a-i determina pe aceştia să manifesteze paşnic în Flint, oraş cu circ 100.000 locuitori.
 
El s-a dus în mijlocul lor, şi-a arunca bastonul şi a strigat că este alături de ei, la fel ca toţi ceilalţi poliţişti din Flint.
 
"Suntem aici pentru a ne asigura că mesajul nostru este transmis cum trebuie. Aici, poliţiştii vă sunt alături", a spus el.
 
Protestatarii i-au strigat lui Swanson "hai cu noi", iar acesta s-a conformat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici