Moscova trimite Ucrainei cadavrele luptătorilor de la Azovstal

Ucraina recuperează cadavrele eroilor morţi în oţelăria din Mariupol.

13368 afișări
Imaginea articolului Moscova trimite Ucrainei cadavrele luptătorilor de la Azovstal

Moscova trimite Ucrainei cadavrele luptătorilor de la Azovstal

Rusia a început să expedieze la Kiev cadavrele luptătorilor ucraineni ucişi în fabricile de oţel Azovstal, unde ultima lor bătălie a devenit un simbol al rezistenţei împotriva invaziei Moscovei.

Zeci de cadavre de luptă recuperate din ruinele bombardate au fost transferate în capitala Ucrainei, unde se efectuează teste ADN pentru identificarea rămăşiţelor cadavrelor, a declarat Maksim Zhorin, comandant militar şi fost lider al batalionului Azov.

Nu este clar câte cadavre mai pot exista în uzină, care a fost lovită de forţele ruse de pe uscat, din aer şi de pe mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici