Muntenegru anunţă sancţiuni împotriva Rusiei

Muntenegru a impus sancţiuni împotriva Rusiei, potrivit unui anunţ făcut vineri de vicepremierul ţării.

1416 afișări
Imaginea articolului Muntenegru anunţă sancţiuni împotriva Rusiei

Sursa Foto -Dritan Abazović, Facebook

Dritan Abazovic a anunţat pe Twitter că Guvernul din Muntenegru „a adoptat măsuri restrictive ca răspuns la războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei”.

„Mulţumesc tuturor miniştrilor pentru cooperarea lor", a mai spus demnitarul, potrivit BBC.

Muntenegru este membru NATO şi candidat la aderarea la UE, dar anterior a părut reticent în a introduce sancţiuni.

Ţara atrage investiţii şi turişti din Rusia, iar mulţi ruşi bogaţi au proprietăţi în Muntenegru.

Anterior, Muntenegru şi-a închis anterior spaţiul aerian pentru avioanele ruseşti, iar joi a expulzat patru diplomaţi ruşi pentru încălcarea normelor diplomatice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici