Naftali Bennett, alături de secretarul de stat american: „Israelul rămâne ferm alături de poporul ucrainean"

Premierul israelian Naftali Bennett a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că Israelul rămâne ferm alături de Ucraina, anunţă CNN.

720 afișări
Imaginea articolului Naftali Bennett, alături de secretarul de stat american: „Israelul rămâne ferm alături de poporul ucrainean"

 

Premierul israelian Naftali Bennett a spus că Israel a înfiinţat un spital de campanie în Ucraina pentru a îngriji răniţii şi face tot ce se poate pentru a ajuta la încheierea acestui război.

Declaraţia a fost făcută într-o conferinţă de presă comună cu secretarul de stat american Antony Blinken, la Ierusalim.

„În ceea ce priveşte războiul din Ucraina, Israelul rămâne ferm alături de poporul ucrainean şi va continua efortul nostru de a ajuta la reducerea suferinţei şi la încetarea vărsării de sânge. Am trimis deja echipele noastre medicale de top pentru a înfiinţa cel mai avansat spital de campanie din interiorul Ucrainei, în partea de vest. Mi s-a raportat că au îngrijit şi tratat deja peste 500 de pacienţi. În acest moment, chiar în acest moment, medicii şi asistentele îşi riscă vieţile pentru a salva vieţile celor care au nevoie. Sunt mândru de ceea ce face Israelul. Şi, bineînţeles, facem tot ce putem atunci când ni se cere să contribuim la eforturile de a pune capăt acestui război. Facem acest lucru menţinând o strânsă coordonare cu Statele Unite şi cu partenerii noştri europeni", a declarat Naftali Bennett.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici