Ninsori în Italia: Trenuri oprite, şcoli închise, trafic perturbat

Ninsorile şi poleiul au făcut impracticabile autostrăzile din nord-estul Italiei, au afectat circulaţia feroviară şi au determinat autorităţile să închidă mai multe şcoli, luni, relatează agenţia italiană ANSA în pagina electronică.

479 afișări
Imaginea articolului Ninsori în Italia: Trenuri oprite, şcoli închise, trafic perturbat

Ninsori în Italia: Trenuri oprite, şcoli închise, trafic perturbat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prognozele meteo sugerau că vremea nu se va îmbunătăţi marţi, în timp ce vântul suflă cu viteze de până la 120 de kilometri pe oră.

Trenurile au fost oprite luni, între Veneţia şi Trieste, din cauza liniilor electrice care au cedat din cauza frigului, aşa încât, marţi, doar trenurile cu locomotive diesel au putut să circule între Veneţia şi Monfalcone. Autostrăzile din regiunea oraşului Trieste au fost afectate de polei, iar şcolile vor fi cel mai probabil închise şi marţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici