Noi proteste în Madrid împotriva măsurilor de carantină impuse în unele părţi din regiune: „Nu este izolare, ci segregare!”

  • Sute de oameni protestează la Madrid împotriva măsurilor de carantină parţială impuse în unele părţi din regiune, pentru a stopa creşterea numărului de cazuri de coronavirus.
  • Peste 850.000 de persoane au fost afectate de noile măsurti impuse.
  • Ei nu pot părăsi zona decât pentru deplasarea la muncă, şcoală sau cumpărături de strictă necesitate.
  • Totuşi ei pot circula liber în propriile zone.
480 afișări
Imaginea articolului Noi proteste în Madrid împotriva măsurilor de carantină impuse în unele părţi din regiune: „Nu este izolare, ci segregare!”

Noi proteste în Madrid împotriva măsurilor de carantină impuse în unele părţi din regiune: „Nu este izolare, ci segregare!”

Parcurile din zonele afectate sunt închise, iar restaurantele trebuie să închidă la 22:00. De luni, alţi 167.000 de oameni din regiune, aproximativ 6,6 milioane de oameni, vor fi limitaţi în cartierele lor.

„Nu este izolare, ci segregare!” mulţimea a scandat în aproprierea parlamentului guvernului regional din Madrid, în districtul sudic Vallecas, unul dintre cartierele sudice afectate de măsurile de carantină parţială care au intrat în vigoare săptămâna trecută.

Protestatarii au cerut demisia liderului regional conservator din Madrid, Isabel Diaz Ayuso, care a spus că „stilul de viaţă” al persoanelor din zonele afectate este parţial de vină pentru creşterea cazurilor Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici