Noi tensiuni. Armata israeliană a doborât o dronă militară lansată din Fâşia Gaza

Armata israeliană a doborât, luni, o dronă militară lansată de militanţi ai organizaţiei islamiste Hamas din teritoriul palestinian Fâşia Gaza, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com.

709 afișări
Imaginea articolului Noi tensiuni. Armata israeliană a doborât o dronă militară lansată din Fâşia Gaza

Noi tensiuni. Armata israeliană a doborât o dronă militară lansată din Fâşia Gaza

Incidentul a avut loc luni în zona litoralului Mării Mediterane, la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel. Radarele militare israeliene au observat o dronă care se îndrepta dinspre Fâşia Gaza spre spaţiul aerian al Israelului.

Aparatul de zbor a fost doborât cu o rachetă lansată de sistemul antibalistic israelian Domul de Fier (Iron Dome).

Serviciile de informaţii militare din Israel suspectează că drona a fost lansată de militanţi ai grupului islamist Hamas, organizaţie care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza.

Situaţia rămâne tensionată între Israel şi palestinieni. Săptămâna trecută, un copil palestinian a fost împuşcat mortal de armata israeliană într-un incident produs în Cisiordania. Alte persoane au fost rănite în cursul protestelor violente faţă de activităţile israeliene de colonizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici