Noile profeţii ale lui Harold Camping. Sfârşitul lumii, amânat până pe 21 octombrie

După ce omenirea a trecut cu bine de "Apocalipsa" din 21 mai, profetul acesteia prevesteşte că Ziua Judecăţii va veni pe 21 octombrie.

558 afișări
Imaginea articolului Noile profeţii ale lui Harold Camping. Sfârşitul lumii, amânat până pe 21 octombrie

Noile profeţii ale lui Harold Camping. Sfârşitul lumii, amânat până pe 21 octombrie (Imagine: www.gandul.info)

Harold Camping, predicatorul de 89 de ani care a susţinut că ziua de 21 mai este cea în care lumea se va sfârşi, a încercat să explice eşecul profeţiei în care au crezut mii de oameni, dar a şi prezentat rezultatele calculelor sale revizuite. Noua profeţie a fost făcută luni seara, în cadrul unei intervenţii la "Family Radio", postul de radio evanghelist prin intermediul căruia Camping îşi propovăduieşte mesajele către ascultători. Potrivit acestuia, Apocalipsa se amână pentru data de 21 octombrie.

Citeşte mai multe despre profeţia lui Harol Camping pe www.gandul.info

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici