Nouă persoane împuşcate în urma unei altercaţii produse după victoria echipei Denver Nuggets în NBA

Nouă persoane au fost împuşcate în timpul unei altercaţii care s-a produs în apropierea sălii de sport din Denver, la puţin timp după victoria echipei locale în campionatul american de baschet.

418 afișări
Imaginea articolului Nouă persoane împuşcate în urma unei altercaţii produse după victoria echipei Denver Nuggets în NBA

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Împuşcăturile au avut loc pe Market Street, în apropiere de Ball Arena, unde echipa de baschet a oraşului, Denver Nuggets, a câştigat luni seară primul său campionat naţional, potrivit BBC

Poliţia a comunicat că „mai multe focuri de armă au fost trase în timpul unei altercaţii în care au fost implicate mai multe persoane" şi a anunţat că a deschis o „anchetă complexă".

Nouă persoane au fost rănite, iar trei dintre victime sunt în stare critică, a mai anunţat poliţia pe Twitter. Un suspect a fost împuşcat şi se află în custodia poliţiei.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Denver, Doug Schepman, a declarat că împuşcăturile au avut loc la aproximativ trei ore şi jumătate după meci şi că mulţimea s-a dispersat, potrivit CBS Colorado

Mii de fani au sărbătorit pe străzi victoria istorică a echipei lor. Denver Nuggets a învins luni seară pe Miami Heat cu 94-89 şi a obţinut primul tilu NBA din istorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici