Numeroase nereguli semnalate la alegerile legislative din Rusia

Partidele de opoziţie ruse şi cea mai importantă organizaţie care monitorizează alegerile legislative, Golos, au anunţat duminică la prânz că au fost deja constatate numeroase nereguli în desfăşurarea scrutinului.

2 afișări
Imaginea articolului Numeroase nereguli semnalate la alegerile legislative din Rusia

Numeroase nereguli semnalate la alegerile legislative din Rusia

"Am constatat o cantitate enormă de încălcări în întreaga ţară", a declarat Andrei Klicikov, adjunct al directorului serviciului juridic al Partidului Comunist, cea mai importantă forţă a opoziţiei ruse.

"Pe întreg teritoriul Rusiei, accesul observatorilor noştri în secţiile de vot a fost interzis", a adăugat el.

Ziariştii au avut nevoie de acreditări pentru a intra în secţiile de votare din mai multe regiuni, deşi existenţa acestor documente nu este necesară, a declarat purtătorul de cuvânt al Golos, Marina Daşenkova.

Golos monitorizează alegerile în 40 de regiuni, prin intermediul a circa 2.500 de "corespondenţi" ai revistei sale, Vocea Cetăţenească.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici