Numeroşi răniţi în urma unei explozii produse într-o clădire din Paris

Numeroase persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, în urma unei explozii produse miercuri după-amiază la sediul unei unităţi de învăţământ din Paris, anunţă autorităţile franceze.

1623 afișări
Imaginea articolului Numeroşi răniţi în urma unei explozii produse într-o clădire din Paris

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Explozia a avut loc în clădirea Academiei Americane din Paris, o şcoală privată de modă şi design situată în zona Saint-Jacques, în arondismentul 5 al Parisului, informează cotidianul Le Figaro.

Cel puţin 29 de persoane au fost rănite în deflagraţie, iar patru sunt în stare critică, a transmis Prefectura din Paris. Două persoane sunt dispărute, fiind căutate printre dărâmături.

Numeroase prsoane sunt în stare de şoc, iar clădirile situate în vecinătate au fost evacuate. Zeci de echipaje de pompieri depun eforturi pentru evacuarea victimelor şi stingerea incendiului. Faţada clădirii în care s-a produs explozia s-a prăbuşit, iar focul afectează mai multe imobile. Pompierii au anunţat că două clădiri au suferit avarii semnificative.

Conform unor surse citate de cotidianul Liberation, deflagraţia este rezultatul unei scurgeri de gaze. Autorităţile nu au stabilit, deocamdată, cauza exploziei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici