O cântăreaţă a fost rănită în timpul unui concert după ce un spectator a lovit-o cu un telefon mobil aruncat spre capul ei

Starul pop Bebe Rexha a fost rănită după ce un spectator a lovit-o în faţă cu un telefon, chiar când se afla pe scenă în timpul unui concert. Agresorul a fost imediat arestat de forţele de ordine.

1473 afișări
Imaginea articolului O cântăreaţă a fost rănită în timpul unui concert după ce un spectator a lovit-o cu un telefon mobil aruncat spre capul ei

Bebe Rexha, YouTube

Vedeta, care cânta la New York City, s-a prăbuşit în genunchi după ce un spectator a aruncat cu telefonul său spre capul ei.

Cântăreaţa fost escortată de agenţii de securitate, ea având mâinile lipite de faţă, acuzând dureri.

Videoclipul postat pe Twitter arăta că un bărbat a fost scos din mulţime de securitate, în timp ce fanii au strigat „asta este un atac”. Poliţia din New York a confirmat ulterior că un spectator de 27 de ani a fost acuzat de agresiune.

Cântăreaţa, ale cărei hituri includ I'm Good (Blue), The Way I Are şi Meant To Be, a postat luni fotografii pe Instagram în care îşi arăta rănile pricinuite de telefonul aruncat - vânătăi în jurul ochiului stâng şi o tăietură pe sprânceană.

Cu toate acestea, ea a scris  „Sunt bine” şi a ridicat degetul mare. 

Site-ul monden Pop Base a citat-o ​​pe mama ei spunând că vedeta a primit tratament medical şi a avut nevoie de trei cusături.

Rexha urmează să cânte marţi, 20 iunie, la The Fillmore din Philadelphia.

Ea va continua turneul la Londra pe 28 iulie. 

Bebe Rexha s-a născut ca Bleta Rexha la 30 august 1989, în Brooklyn, New York, dintr-o familie de etnie albaneză din Macedonia de Nord.

După ce a semnat cu Warner Records în 2013, Rexha a contribuit la compunerea cântecelor înregistrate de Eminem, Shinee, Selena Gomez şi Nick Jonas.

Rexha şi-a lansat melodiaI Don’t Wanna Grow Up în 2015, urmate de „ I Can’t Stop Drinking About You " şi  "I'm Gonna Show You Crazy". 

Rexha a lansat două piese suplimentare extinse în 2017, „All Your Fault", „ I Got You ” şi „ The Way I Are (Dance with Somebody) ”.

Rexha a cunoscut, de asemenea, succes cu mai multe colaborări, inclusiv „ Hey Mama ”  cu David Guetta , Nicki Minaj şi Afrojack, „ Me, Myself & I ” cu G-Eazy, „In the Name of Love” cu Martin Garrix şi „ Meant to Be ” cu Florida Georgia Line, acesta din urmă a avut un mare succes ca single country crossover , ajungând pe locul doi în topul Billboard Hot 100 din Statele Unite.

Albumul de studio de debut al lui Rexha, Expectations (2018), a ajuns pe locul 13 în topul Billboard 200 din Statele Unite şi a văzut succesul single-ului său principal, „ I’m a Mess ”, şi i-a adus lui Rexha două nominalizări pentru Cel mai bun artist nou şi Cel mai bun artist.

Rexha şi-a lansat al doilea album de studio, Better Mistakes, în 2021.

În 2023, Rexha şi-a lansat cel de-al treilea album de studio omonim, Bebe, care conţine colaborarea lui David Guetta „ I’m Good (Blue)”, care a ajuns pe locul patru în Billboard Hot 100 şi a ajuns în fruntea topurilor în 22 ţări.

În SUA există o tendinţă în creştere în care fanii îşi aruncă telefoanele pe scenă în speranţa că artiştii vor poza pentru ei un selfie şi le vor returna, fiind o nouă formă de autograf în epoca digitală. 

Se ştie chiar că Harry Styles a ridicat un telefon de la un fan şi i-a contactat pe prietenii proprietarului pentru a le lăsa un mesaj vocal.

Cu toate acestea, a fost lovit în ochi cu bomboane Skittles în timpul unui concert din Los Angeles şi şi-a petrecut restul spectacolului  să-şi clătească ochiul lovit cu apă.

David Bowie a fost lovit în ochi de o acadea aruncată de la un fan în timpul unui festival de muzică norvegian în 2004, potrivit BBC

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici