O clinică mobilă din America oferă injecţii cu botox direct din maşina rezidenţilor

  • În Florida, rezidenţii aflaţi în carantină primesc injecţii cu botox direct din maşină
  • Ideea inedită i-a venit unui chirurg plastician renumit
  • Pacienţii se înscriu online şi trebuie să achite în medie 600 de dolari pentru fiecare injecţie făcută
297 afișări
Imaginea articolului O clinică mobilă din America oferă injecţii cu botox direct din maşina rezidenţilor

Sursa foto: profimedia

Statul american Florida a relaxat parţial restricţiile încă de pe 4 mai. Acest lucru a însemnat reluarea anumitor proceduri medicale, iar injecţiile cu botox şi chirurgia cosmetică au primit undă verde.

Michael Salzhauer, cunoscut sub numele de „Dr. Miami ” după ce a apărut într-o emisiune televizată, a efectuat numeroase injecţii cu botox în garajul său pacienţilor care doresc intervenţia estetică direct din maşina personală. Salzhauer a spus că ideea i-a venit în timp ce aştepta în maşina sa rezultatele unui test de sânge efectuat pentru depistarea anticorpilor Covid-19. Zona facială este singura în care se injectează botox pentru intervenţiile din maşină.

Înscrierile se fac online şi în medie se achită 600 de dolari pentru fiecare injecţie efectuată, relateaza Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici