O consilieră de la Casa Albă, arestată după ce şi-a agresat partenerul, un poliţist de la Capitoliu

O consilieră de rang înalt de la Casa Albă a fost acuzată de comiterea unei agresiuni într-o suburbie a Washingtonului, ameninţându-şi prietenul şi deschizând focul asupra bărbatului, ofiţer în cadrul Poliţiei Capitoliului, relatează USA Today în pagina electronică.

154 afișări
Imaginea articolului O consilieră de la Casa Albă, arestată după ce şi-a agresat partenerul, un poliţist de la Capitoliu

O consilieră de la Casa Albă, arestată după ce şi-a agresat partenerul, un poliţist de la Capitoliu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barvetta Singletary, în vârstă de 37 de ani, este asistentă specială a preşedintelui, ea ocupându-se de relaţiile preşedintelui Barack Obama cu membrii Camerei Reprezentanţilor.

Poliţia din ţinutul Prince George (Maryland) afirmă că Singletary şi ofiţerul neînarmat s-au certat vineri dimineaţa, în suburbia Upper Marlboro, iar ea a luat arma din dotare a poliţistului, dintr-un rucsac, şi a tras un glonţ în podea. Nimeni nu a fost rănit, a precizat poliţia.

Potrivit unor documente judiciare, Singletary a fost acuzată de agresiune şi "punerea în pericol a unei persoane în urma unei acţiuni nechibzuite". Ea a fost eliberată din arest după ce a plătit o cauţiune în valoare de 75.000 de dolari şi urmează să se prezinte în instanţă în septembrie.

Oficiali de la Casa Albă nu au răspuns imediat unei solicitări din partea USA Today cu privire la statutul de angajată al lui Singletary. Ea a avut anul trecut un salariu de 126.250 de dolari, potrivit unor documente de la preşedinţie, citate de ziar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici