O femeie din Statele Unite care voia să stea aproape de un aligator a fost ucisă de reptilă

  • Prietena victimei a declarat că aceasta nu părea ea însăşi în ziua în care a fost ucisă
  • Cynthia Covert şi-a dorit să stea în preajma unui aligator
  • Femeia a fost ucisă şi târâtă într-un iaz din apropierea locului unde s-a apropiat de reptilă
1066 afișări
Imaginea articolului O femeie din Statele Unite care voia să stea aproape de un aligator a fost ucisă de reptilă

Sursa foto: profimedia

Cynthia Covert în vârstă de 58 de ani a marturisit unei prietene că şi-ar dori să stea în preajma unui aligator. Dorinţa ei bizară i s-a părut ciudată prietenei care afirmă că doamna Covert nu părea ea însăşi în ziua în care s-a îndreptat spre reptilă.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au văzut atacul. Animalul a fost ucis prin împuşcare de un ofiţer de poliţie în încercarea de a o scoate pe doamna Covert din gura reptilei.

Poliţia din Carolina de Sud a declarat că Cynthia Covert nu a ţipat când aligatorul a prins-o în gură şi a târât-o într-un iaz de pe insula Kiawah.

Corpul aligatorului a fost recuperat pentru a servi la anchetă, relatează Sky News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici