O fetiţă răpită în California de mătuşile ei românce a fost descoperită de poliţie după şapte ani

O fetiţă care a fost răpită din California în urmă cu şapte ani de mătuşile ei biologice de origine română a fost găsită în Phoenix, Arizona, la o familie de romi care se luptă în prezent pentru obţinerea custodiei, relatează postul ABC15, în pagina electronică.

31 afișări
Imaginea articolului O fetiţă răpită în California de mătuşile ei românce a fost descoperită de poliţie după şapte ani

O fetiţă răpită în California de mătuşile ei românce a fost descoperită de poliţie după şapte ani (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Familia era "evazivă şi ascundea adevărul", a afirmat căpitanul Patrick Maxwell, din cadrul biroului şerifului din comitatul Los Angeles, citat de CNN. Membrii acestei familii nu au putut să prezinte un certificat de naştere sau documente privind adopţia lui Amber Rose Nicklas, recunoscând în final că fetiţa de şapte ani nu era a lor.

Mama naturală a lui Amber Rose Nicklas este dependentă de droguri, iar fetiţa a fost neglijată de părinţii biologici, potrivit acestei familii, citate de ABC15.

Copilul a fost dat dispărut în septembrie 2003. Fetiţa se afla în grija unor părinţi adoptivi în Norwalk, California, când a fost răpită de trei dintre mătuşile sale. Două au fost prinse atunci, dar o a treia a fugit cu copilul.

Maxwell susţine că Amber a trăit cu aceeaşi familie din Phoenix, Arizona, cea mai mare parte a perioadei în care a fost dată dispărută, dar poliţia continuă investigaţiile pentru a afla cum a ajuns să fie crescută de o familie diferită de cea biologică.

Identitatea lui Amber fusese schimbată, inclusiv numele şi data naşterii, potrivit poliţiei citate de CNN. Autorităţile au confirmat identitatea reală a lui Amber prin amprente, fotografii şi probe ADN. Copilul a fost plasat în custodia statului California, iar procurorii vor depune plângere, a declarat Trent Crump, sergent la poliţia din Phoenix.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici