O nemţoaică susţine că a fost răpită şi torturată de soţul ei timp de 12 ani

O nemţoaică în vârstă de 53 de ani susţine că a fost răpită şi torturată de soţul ei din 2011. Ea a fost descoperită de poliţie în Forbach, Moselle, potrivit BFMTV.

765 afișări
Imaginea articolului O nemţoaică susţine că a fost răpită şi torturată de soţul ei timp de 12 ani

12 ani de tortură şi izolare: la asta spune că a fost supusă o femeie de 53 de ani, descoperită de poliţie în Forbach, Moselle. Nemţoaica spune că a reuşit să fure un telefon şi să contacteze serviciile de urgenţă germane din Wiesbaden, potrivit BFMTV, care citează o sursă din cadrul poliţiei.

Direcţia departamentală de securitate publică din Moselle a fost apoi contactată de poliţia germană.

La locul faptei, luni, poliţia franceză a arestat un bărbat german în vârstă de 55 de ani, necunoscut poliţiei. Aceştia au găsit-o pe soţia sa încuiată într-o cameră, dezbrăcată şi cu părul ras.

Femeia a confirmat că a fost răpită şi torturată din 2011. Ea a fost dusă la spital în stare de degradare şi părea să aibă fracturi vechi la mâini şi picioare. Victima se află în prezent în camera de urgenţă.

Toate încăperile din casă au fost izolate, fost pus un dispozitiv, cel mai probabil pentru a împiedica cele nouă pisici din casă să circule.

Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, o intervenţie a avut loc la locuinţa cuplului în 2019, în urma unui apel din partea unui vecin îngrijorat. La momentul respectiv, cuplul a negat afirmaţiile vecinului.

Acum, soţul a fost reţinut. A fost deschisă o anchetă pentru răpire, viol în formă agravată şi acte de tortură şi barbarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici