O nouă bombă americană cu rază lungă de acţiune soseşte mâine în Ucraina

După o perioadă de „tăcere”, SUA alimentează din noul frontul ucrainean.

2629 afișări
Imaginea articolului O nouă bombă americană cu rază lungă de acţiune soseşte mâine în Ucraina

O nouă bombă americană cu rază lungă de acţiune soseşte mâine în Ucraina

Pentagonul a testat cu succes o nouă bombă de precizie cu rază lungă de acţiune pentru Ucraina, care se aşteaptă să sosească pe câmpul de luptă încă de mâine.

Politico relatează acest lucru, citând unele surse, potrivit cărora Kievul va primi, probabil, primele bombe de diametru mic lansate la sol încă de miercuri, o nouă armă cu rază lungă de acţiune produsă de Boeing şi pe care nici măcar Statele Unite nu o au în stoc.

Bomba este capabilă să parcurgă aproape 145 de kilometri şi are scopul de a consolida arsenalul de arme cu rază lungă de acţiune al Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici