O persoană a fost ucisă şi două rănite în a treia noapte de proteste din Wisconsin, după ce Jacob Blake a fost împuşcat de poliţie

  • Trei persoane au fost împuşcate în a treia noapte de proteste în oraşul american Kenosha (Wisconsin).
  • Şeriful oraşului Kenosha a declarat pentru New York Times că o persoană a fost ucisă.
  • Atacul s-a produs în timpul unei confruntări între protestatari şi un grup de bărbaţi înarmaţi.
483 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost ucisă şi două rănite în a treia noapte de proteste din Wisconsin, după ce Jacob Blake a fost împuşcat de poliţie

Profimedia

Trei persoane au fost împuşcate în a treia noapte de proteste în oraşul american Kenosha (Wisconsin), după ce un bărbat de culoare a fost împuşcat şi rănit grav de poliţie, notează BBC.
 
Şeriful oraşului Kenosha, David Beth, a declarat pentru New York Times că o persoană a fost ucisă.
 
Atacul s-a produs în timpul unei confruntări între protestatari şi un grup de bărbaţi înarmaţi.
 
Violenţele au izbucnit în Kenosha după ce Jacob Blake a fost împuşcat duminică de poliţie.
 
O înregistrare care circulă în mediul online arată oameni alergând pe străzile din Kenosha în timp ce se auzeau împuşcăturile. Alte imagini arată bărbaţi răniţi întinşi pe pământ.
 
Guvernatorul statului Wisconsin a anunţat că trimite mai multe trupe ale Gărzii Naţionale în oraş.
 
Scutierii poliţiei au tras cu gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene, după căderea serii, în cei 300-400 de protestatari care au sfidat interdicţia de circulaţie pe perioada nopţii.
 
Protestele s-au răspândit şi în alte oraşe, inclusiv Portland, Oregon şi Minneapolis, Minnesota.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici