Obama îi cere lui Putin "spaţiu" în ceea ce priveşte apărarea antirachetă - VIDEO

Barack Obama i-a spus lui Dmitri Medvedev, în cadrul unei întâlniri pe care cei doi preşedinţi au avut-o la Seul, că în viitor va avea "mai multă flexibilitate" pentru a se ocupa de subiecte controversate precum apărarea antirachetă, însă are nevoie de "spaţiu" din partea viitorului preşedinte rus, Vladimir Putin.

731 afișări
Imaginea articolului Obama îi cere lui Putin "spaţiu" în ceea ce priveşte apărarea antirachetă - VIDEO

Obama îi cere lui Putin "spaţiu" în ceea ce priveşte apărarea antirachetă

Discuţia dintre cei doi a fost surprinsă de reporterii ABC News.

Barack Obama: "Referitor la toate aceste probleme, dar în special la apărarea antirachetă, acestea pot fi rezolvate, dar este important ca el (n.r. Vladimir Putin) să-mi acorde spaţiu".

Dmitri Medvedev: "Da, înţeleg. Înţeleg mesajul dumneavoastră despre spaţiu. Spaţiul este pentru dumneavoastră..."

Barack Obama: "Acestea sunt ultimele mele alegeri. După alegeri voi avea mai multă flexibilitate".

Dmitri Medvedev: "Înţeleg. Îi voi transmite aceste informaţii lui Vladimir".

Întrebat ce a vrut să spună preşedintele, consilierul său pentru Comunicare, Ben Rhodes, a explicat că există posibilitatea ca Rusia şi SUA să ajungă la o soluţie de compromis, "dar există polemici pe această temă - mereu există - în ambele ţări".

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici