Occidentul, acuzat că ascunde răspunderea României în protestele de la Chişinău

Şeful Comisiei de politică externă din Camera inferioară a Parlametnului rus (Duma) a respins criticile occidentale la adresa R. Moldova, adăugând că Occidentul ascunde răspunderea României în protestele de la Chişinău, relatează postul Europa Liberă în pagina electronică.

14 afișări
Imaginea articolului Occidentul, acuzat că ascunde răspunderea României în protestele de la Chişinău

Şeful Comisiei de politică externă din Camera inferioară a Parlametnului rus (Duma), Konstantin Kosaciov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit agenţiei Itar-Tass, Konstantin Kosaciov, a răspuns astfel criticilor formulate la adresa Chişinăului la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

După alegerile de la 5 aprilie, autorităţile moldovene au procedat corect, "mai ales în primele două zile", a precizat Kosaciov.

El a adăugat că responsabilă pentru violenţe ar fi opoziţia moldoveană şi forţele politice care o susţin din România.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici