Oficial irakian al unei companii de stat de gaze naturale, împuşcat mortal în oraşul Kirkuk-poliţie

Un oficial al unei companii de stat de gaze naturale, North Gas Company, a fost împuşcat mortal de mai mulţi bărbaţi înarmaţi în timp ce se îndrepta spre biroul său din oraşul Kirkuk, potrivit unor surse ale poliţiei, citate de Reuters.

225 afișări
Imaginea articolului Oficial irakian al unei companii de stat de gaze naturale, împuşcat mortal în oraşul Kirkuk-poliţie

Oficial irakian al unei companii de stat de gaze naturale, împuşcat mortal în oraşul Kirkuk-poliţie (Imagine: Twitter)

Mohhammed Younis, directorul adjunct al companiei irakiene, a fost ucis alături de şoferul său după ce mai mai mulţi atacatori au deschis focul dintr-un vehicul aflat în mişcare.

Până în prezent atacul armat nu a fost revendicat.

Kirkuk are o populaţie mixtă de kurzi, turkmeni şi arabi.

Oraşul s-a aflat sub controlul kurzilor până în anul 2014, când Stat Islamic a preluat controlul nord-vestului statului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici