Orban le-a transmis oficialilor europeni priorităţile României: Menţinerea unei finanţări solide

Ludovic Orban a avut, marţi, la Bruxelles, întrevederi cu mai mulţi oficiali europeni. Premierul le-a transmis acestora că printre priorităţile României se numără menţinerea unei finanţări solide pentru coeziune şi asigurarea convergenţei în privinţa plăţilor directe la hectar.

328 afișări
Imaginea articolului Orban le-a transmis oficialilor europeni priorităţile României: Menţinerea unei finanţări solide

Orban le-a transmis oficialilor europeni priorităţile României: Menţinerea unei finanţări solide

„Am precizat punctele noastre de vedere, menţinerea unei finanţări solide pentru coeziune, care să pemită României utilizarea acestor fonduri pentru a asigura o dezvoltare economică şi o apropriere de nivelul mediu de venit pentru cetăţenii români. De asemenea, interesul nostru major pentru menţinerea unei finanţări consistente pentru agricultură, atât pe pilonul I cât şi pe pilonul II. De asemenea, asigurarea convergenţei în ceea ce priveşte plăţile directe la hectar, aducerea subvenţiei la hectar la un nivel cât mai apropiat de nivleul mediu european”, a spus Ludovic Orban, la Bruxelles.

Premierul a subliniat că România e interesată, totodată, de modul în care se constituie şi va fi utilizat fondul pentru o tranziţie dreaptă.

Ludovic Orban a avut, marţi, la Bruxelles, întrevederi cu mai mulţi oficiali europeni, printre care preşedintele Consiliului European, vicepreşedintele CE, comisarul pentru extindere, comisatul responsabil cu bugetul UE şi cu negociatorul-şef din parte UE pentru Brexit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
ue,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici