Ouă conţinând melamină au fost descoperite în septembrie în China

Ouă conţinând melamină au fost descoperite în septembrie în acelaşi oraş din nord-estul Chinei din care provin cele găsite la sfârşitul săptămânii trecute în Hong Kong, a anunţat luni un funcţionar chinez.

15 afișări
Imaginea articolului Ouă conţinând melamină au fost descoperite în septembrie în China

Ouă conţinând melamină au fost descoperite în septembrie în China (Imagine: Mediafax Foto)

Autorităţile din domeniul agricol din oraşul Dalian au realizat teste după declanşarea scandalului laptelui contaminat, a explicat acest funcţionar din cadrul Administraţiei de monitorizare a calităţii oraşului, sub acoperirea anonimatului.

Ouăle, care conţineau melamină, au fost distruse, a adăugat el, fără a oferi detalii despre cantitatea respectivă.

Un nou control a avut loc "în octombrie şi nici o urmă de melamină nu a fost descoperită", a declarat acest oficial.

Urme de melamină, substanţa chimică aflată în centrul scandalului laptelui contaminat în China, au fost descoperite în Hong Kong, în ouă produse de grupul Hanwei, cu sediul la Dalian, au anunţat la sfârşitul acestei săptămâni autorităţile fostei colonii britanice.

Conform Centrului pentru siguranţă alimentară (CFS) din Hong Kong, melamina ar putea proveni de la hrana dată găinilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici