Palestinian, împuşcat mortal de trupele israeliene, într-o tabără de refugiaţi din Cisiordania

Un palestinian a fost împuşcat mortal, iar alţi cinci au fost răniţi, în urma confruntărilor cu trupele israeliene care au efectuat o incursiune în tabăra de refugiaţi Jenin din Cisiordania, au anunţat surse medicale palestiniene, conform site-ului postului France 24.

616 afișări
Imaginea articolului Palestinian, împuşcat mortal de trupele israeliene, într-o tabără de refugiaţi din Cisiordania

Palestinian, împuşcat mortal de trupele israeliene, într-o tabără de refugiaţi din Cisiordania

Potrivit surselor citate, victima era un tânăr în vârstă de 19 ani.

Incidentul a avut loc în urma unei incursiuni a trupelor israeliene în tabără de refugiaţi, acţiune care a dus la confruntări între militari şi câţiva tineri din tabără, au relatat oficiali de securitate palestinieni.

Un purtător de cuvânt al forţelor armate israeliene a declarat că trupele au deschis focul după ce au fost atacaţi cu dispozitive explozive. Oficialul a adăugat că niciun militar nu a fost rănit.

Un val de incidente violente care a început în octombrie 2015 s-a soldat până la această oră cu decesul a 252 de palestinieni, 40 de israelieni şi doi americani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici