Papa Benedict al XVI-lea şi Dalai Lama, printre invitaţii PE în 2008

Papa Benedict al XVI-lea şi Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, vor figura printre invitaţii Parlamentului European în 2008, a anunţat preşedintele PE Hans-Gert Poettering.

2 afișări
Imaginea articolului Papa Benedict al XVI-lea şi Dalai Lama, printre invitaţii PE în 2008

Papa Benedict al XVI-lea şi Dalai Lama, printre invitaţii PE în 2008

Conferinţa preşedinţilor grupurilor politice a decis de asemenea să îl invite pe preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, pe preşedintele israelian, Shimon Peres, pe marele muftiu al Siriei, şeicul Ahmad Badreddin Hassoun, pe preşedintele Uniunii Africane, post ocupat în prezent de John Kufuor (Ghana), pe preşedintele Comisiei Uniunii Africane, în prezent Alpha Umar Konare, şi pe marele rabin al Marii Britanii, Jonathan Sacks.

"Marele muftiu al Damascului va fi următorul nostru invitat, în ianuarie. El a acceptat deja", a precizat Poettering, adăugând că aceste decizii au fost luate în unanimitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici