Papa Francisc, mesaj de Ziua Internaţională a Femeii: Mă rog pentru mamele nevoite să fugă cu copiii de război

  • Papa Francisc continuă să menţină atenţia asupra conflictului din Ucraina, făcând apel la pace.
  • De Ziua Internaţională a Femeii, Papa Francisc a postat o frază profund simbolică pe contul său de Twitter.
221 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc, mesaj de Ziua Internaţională a Femeii: Mă rog pentru mamele nevoite să fugă cu copiii de război

„Privind-o pe Maria ţinându-şi Fiul în braţe, mă gândesc la tinerele mame şi la copiii lor care fug de război şi foamete sau care aşteaptă în taberele de refugiaţi. Sunt atât de multe! Fie ca Regina Păcii să obţină armonia inimilor noastre şi a întregii lumi", a scris Suveranul Pontif.

Nici alegerea limbilor în care Papa Francisc şi-a publicat mesajul nu este întâmplătoare. Alături de engleză, mesajul apare şi în rusă şi ucraineană.

Cu doar două zile în urmă, pe Twitter, Papa postase un apel pentru pace în Ucraina, pronunţat la Angelus tot în ucraineană şi în rusă: „Sfântul Scaun este gata să facă totul, să se pună în slujba acestei păci. Războiul este o nebunie! Opreţi-vă!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici