Parlamentarii din Statele Unite doresc impunerea mai multor sancţiuni asupra Rusiei

Parlamentarii din Statele Unite au transmis marţi că doresc impunerea mai multor sancţiuni împotriva Rusiei, deşi oficialii preşedintelui american Donald Trump consideră că sancţiunile curente îşi fac efectul, relatează Reuters.

481 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii din Statele Unite doresc impunerea mai multor sancţiuni asupra Rusiei

Parlamentarii din Statele Unite doresc impunerea mai multor sancţiuni asupra Rusiei

Parlamentarii doresc mai multe acţiuni pentru oprirea Rusiei, inclusiv mai multe sancţiuni „provenite din iad” pentru a pedepsi Rusia pentru anexarea Crimeei, implicarea în războiul civil din Siria şi atacurile cibernetice menite să influenţeze alegerile electorale din Statele Unite.

Membrii Parlamentului au ţinut marţi trei întâlniri legate de problema Rusiei, alături de Comitetul pentru Relaţii Extere şi Subcomitetul pentru Combaterea Terorismului.

Administraţia Trump a anunţat că va impune mai multe sancţiuni pe viitor, dacă Rusia nu îşi schimbă comportamentul în urma presiunilor economice curente.

Preşedintele Donald Trump a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte îmbunătăţirea relaţiilor cu Administraţia de la Moscova, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici după summitul dintre Trump şi omologul său rus Vladimir Putin.

Atât parlamentarii democraţi, cât şi cei republicani l-au criticat pe Donald Trump în urma summitului cu Vladimir Putin din Helsinki pentru faptul că nu a reuşit să îşi impună punctul de vedere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici