Patrizia D'Addario va scrie o carte despre noaptea petrecută cu Berlusconi

Patrizia D’Addario, dama de companie care pretinde că a înregistrat o convorbire cu premierul Italiei Silvio Berlusconi despre noaptea petrecută împreună, a declarat că doreşte să publice detalii într-o carte în limba engleză, scrie cotidianul britanic The Times, în ediţia electronică.

179 afișări
Imaginea articolului Patrizia D'Addario va scrie o carte despre noaptea petrecută cu Berlusconi

Patrizia D'Addario va scrie o carte despre noaptea petrecută cu Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patrizia D’Addario, în vârstă de 42 de ani, a afirmat că intenţionează să meargă la Londra pentru a încheia un contract în legătură cu autobiografia pe care o scrie. La un eveniment promoţional de la un club de noapte din Paris, ea a a pretins că prim-ministrul italian a încercat în mod repetat să îi rezerve serviciile, după ce a participat la două petreceri la reşedinţa sa de la Roma.

D’Addario a precizat că premierul a invitat-o la locuinţa sa de vacanţă din Sardinia, la reşedinţa sa din Milano şi la un centru balnear de lux. Ea a subliniat că a devenit damă de companie într-o "perioadă dificilă" din viaţa sa, marcată de sinuciderea tatălui său. Ea ar fi pretins 2.000 de euro pe noapte, deşi Berlusconi a negat că ar fi plătit bani pentru serviciile sale.

Gianpaolo Tarantini, anchetat pentru corupţie şi încurajarea prostituţiei, ar fi plătit suma de bani cerută de D’Addario, potrivit acesteia. După presupusa noapte petrecută împreună cu Berlusconi, apartamentul acesteia a fost jefuit, în ceea ce ea susţine că ar fi fost o tentativă de intimidare a sa.

Marco Lillo, un jurnalist de investigaţie de la revista L’Espresso, care a publicat presupusele înregistrări ale lui D’Addario, a declarat că acţiunile premierului ridică întrebări serioase privind securitatea naţională. "Dacă deschizi porţile Palazzo Grazioli la sute de fete fără nici o verificare, unele cu aparate de înregistrat şi camere, este evident că expui statul şi secretele sale la un mare risc", a spus Lillo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici