Patru morţi în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în Maroc

Patru persoane care se aflau la bordul unui avion de mici dimensiuni, venind dinspre Portugalia, au murit luni în urma prăbuşirii aparatului în apropierea aerodromului Tit Mellil, lângă Casablanca (Maroc), anunţă autorităţile locale.

13 afișări

Potrivit unei surse aeroportuare, la bordul aparatului se aflau doi portughezi, un francez şi un marocan.

Conform primelor elemente ale anchetei, pilotul, de naţionalitate portugheză, ar fi pierdut controlul aparatului, la o distanţă de aproximativ un kilometru de pista clubului aviatic din Tit Mellil.

Avionul de mici dimensiuni, al cărui tip nu a fost precizat, a efectuat anterior o escală la Tanger, în nordul Marocului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici