Patru morţi şi mai mulţi răniţi într-un schimb de focuri de armă în Alabama

Patru persoane au fost ucise şi cel puţin 20 au fost rănite într-un schimb de focuri de armă produs sâmbătă seara în orăşelul Dadeville, Alabama, a anunţat duminică un post de televiziune local, citând anchetatorii de la faţa locului şi un comunicat al Agenţiei de aplicare a legii din Alabama.

333 afișări
Imaginea articolului Patru morţi şi mai mulţi răniţi într-un schimb de focuri de armă în Alabama

Împuşcăturile au avut loc sâmbătă, în jurul orei 22:30 ET, potrivit comunicatului agenţiei, citat de Reuters.

Nu a existat nicio confirmare cu privire la cauzele care au dus la împuşcături şi nu se ştia dacă vreun suspect a fost reţinut.

Rapoartele locale au indicat că împuşcăturile au avut loc la un studio de dans în timpul a ceea ce părea a fi petrecerea de aniversare a unui adolescent.

Televiziunea WRBL a difuzat imagini cu banda de la locul crimei în jurul studioului de dans Mahogany Masterpiece Dance Studio şi a clădirilor din jur.

Guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey, a declarat într-o postare pe Twitter, duminică dimineaţa, că rămâne „atent informată” de forţele de ordine pe măsură ce apar detalii.

„În această dimineaţă (duminică - n.r.), sunt îndurerată alături de locuitorii din Dadeville şi de concetăţenii mei din Alabama”, a scris ea în postare. „Crimele cu violenţă nu au loc în statul nostru”.

Împuşcăturile au avut loc la câteva săptămâni după două împuşcături în masă foarte mediatizate în statele învecinate Tennessee şi Kentucky, ceea ce i-a determinat pe liderii locali să ceară săptămâna trecută măsuri mai stricte de control al armelor de foc.

Un angajat al unei bănci a împuşcat mortal cinci colegi şi a rănit alte nouă persoane la locul său de muncă din Louisville, Kentucky, luni. Pe 27 martie, trei copii de 9 ani şi trei membri ai personalului au fost ucişi la o şcoală creştină privată din Nashville, Tennessee, de către un fost elev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici