VIDEO  Percheziţii la casa unui profesor şi a altor oponenţi acuzaţi că ar ave legături cu disidentul Ponomarev

Autorităţile ruse au făcut publice videoclipurile percheziţiilor unor jurnalişti şi profesori universitari, acuzaţi că sunt apropiaţi de disidentul şi fostul deputat al Dumei Ilya Ponomarev, care a fugit în străinătate şi şi-a declarat intenţia de a organiza rezistenţă şi revoltă împotriva lui Putin.

2458 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la casa unui profesor şi a altor oponenţi acuzaţi că ar ave legături cu disidentul Ponomarev

Percheziţii la casa unui profesor şi a altor oponenţi acuzaţi că ar ave legături cu disidentul Ponomarev

Aflată în plin război cu Ucraina, Rusia nu permite nicio formă de opoziţie internă, pe care o lichidează din faşă.

Un videoclip arată forţele de securitate în acţiune, spargând uşa apartamentului lui Mihail Lobanov, profesor asociat la Universitatea de Stat din Moscova.

Alte imagini sunt de la o percheziţie a redactorului-şef al ediţiei din Sankt Petersburg a Lagoda, Alexander Kalinin.

Aceleaşi autorităţi ruse au anunţat că, în total, au fost patru percheziţii, împotriva lui Mihail Lobanov, Galina Filchenko, Nodari Khananashvili şi Alexander Kalinin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici